3 grunner til å refinansiere dine lån

Ring oss

22 22 44 33

Refinansier små lån

Kjenner du noen som har mange smålån, er det deg kanskje?  Både forbrukslån og kredittkortgjeld er noe mange nordmenn sliter med i dagens samfunn, så du er ikke alene om det.

Heldigvis er det noe man kan gjøre med det, dette har vi i Bolig & Finans hjulpet våre kunder med gang på gang. Løsningen er nemlig refinansiering.

Har du sikkerhet i bolig, og betalingsevne så hjelper vi deg. Vi vet at arbeidslivet forandrer seg hele tiden og det kommer stadig flere måter å jobbe på, derfor trenger du ikke å være fast ansatt. Det viktigste er at du klarer å betjene lånet ditt. 

Her er 3 gode grunner til å refinansiere i dag!

1.       Det blir billigere!
Har du mer enn 200.000 kr i lån kan det å refinansiere være en god løsning.  Det gjelder spesielt dyre smålån og kredittkortgjeld. Ved å refinansiere til et lån slipper du å ha dobbelt opp med avgifter og gebyrer. Det er derfor lite gunstig å ha flere smålån med høy rente, når du kan ha et større lån med lavere rente.  Dette gjør livet til veldig mange enklere da de tillegg får en bedre oversikt over økonomien sin. Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere for en uforpliktende samtale.

2.       Refinansiere og få en bedre rente:
Det å refinansiere gjør at du er mer oppdatert på rentemarkedet. Har du hatt gjelden din på bok en god stund, så er det en stor sjanse for at du betaler mer i renter i dag enn hva nestemann gjør.  Når du refinansierer så vil du få en oversikt over hvordan rentemarkedet ser ut i dag, og mulighet til å sette den lavere enn hva du har hatt tidligere. Det er ingen hemmelighet at renter og gebyrer har mye å si for totalkostnaden på lånene dine, så å få ned renten mens du kan er definitivt gunstig. Bolig & Finans AS samarbeider med flere banker, og har muligheten til å kunne sammenligne flere tilbud. Du legger inn kun en søknad hos oss, så gjør vi resten av jobben.

3.       Andre muligheter 
Folk refinansierer ikke kun for å betale ned på forbrukslån og kredittkortgjeld. Mange refinansierer fordi de ønsker å pusse opp boligen, hytten sin eller fordi de ønsker å hjelpe barna sine å komme seg inn på boligmarkedet. Tall fra DNB Eiendom viser at 7 av 10 som refinansierer, gjør dette for å pusse opp boligen sin.  Refinansiering med pant i bolig er med andre ord en mye bedre strategi for å pusse opp boligen enn å ta opp forbrukslån.  

Vi har opplevd at det er veldig mange som kommer seg ut av en vanskelig situasjon når de har refinansiert. Det er veldig klart at dette er noe som kan påvirke deg på en positiv måte med tanke på den vanskelige perioden vi har fremfor oss. Vi i Bolig & Finans har hjulpet mange av våre kunder med å refinansiere sine smålån. Dette har vi klart via våre samarbeidspartnere som jobber hardt for å finne gode løsninger for kundene våre.

Vi sørger for at flere får muligheten til å refinansiere dyre forbrukslån og kredittkortgjeld. Ta kontakt med oss i dag.

Les også:

Refinansiering
På tide å spare penger. Spar mellom 60 000 – 90 000 kr!
Det koster ingenting!

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring