Boliglån

Ring oss

22 22 44 33

Boligkjøp er blant våre største investeringer i livet.

Vi sammenligner banker og finner det beste tilbudet for deg. Slik hjelper vi deg med å realisere boligdrømmen helt til du får nøkkelen.

Hvorfor benytte Bolig & Finans?

Det er mye å tenke på når man kjøper sin første bolig. En god start er å få svar på spørsmål som :

 • Hvilken type boliglån som passer meg og min situasjon best?
 • Hvor mye kan jeg låne, og hva vil lånet koste meg?
 • Hvordan søker jeg om lån og finansieringsbevis?

Uansett om du er på leting, eller allerede har funnet en bolig du vil legge bud på, er det best å ha finansieringsbeviset klart. Du får vite hvor mye du kan låne, slik at du er klar når budrunden starter. Når du har funnet boligen du vil kjøpe, kan du enkelt komplettere ditt finansieringsbevis med spesifikk informasjon, slik at Bolig & Finans kan vurdere og eventuelt godkjenne den.

Refinansiering boliglån

Vurderer du å refinansiere boliglånet? Noen ganger er det smart å refinansiere dersom du trenger et større lån eller ønsker bedre lånebetingelser. Refinansiering av boliglån handler om å enten øke lånet, eller flytte boliglånet til en annen bank. Fyll ut søknadsskjema og du vil få tips fra oss om hva du bør tenke på før du søker om refinansiering.

Mellomfinansiering

Ønsker du å kjøpe nytt, samtidig som du betaler ned på lånet der du bor?  Hos Bolig & Finans kan vi hjelpe deg med mellomfinansiering, slik at du kan oppfylle boligdrømmen.  Du kan slå til på drømmeboligen når den dukker opp, og hvis du ikke får solgt fort nok sørger mellomfinansieringen for at du har råd til å eie to boliger frem til salg.

100% Finansiering

Det er ikke alltid enkelt å skaffe nok egenkapital for kjøp av bolig. Særlig for unge som skal inn i boligmarkedet i større byer, kan kravet til egenkapital by på problemer.
Mange spør seg om man kan få boliglån uten egenkapital. Det korte svaret er: Ja, det kan du, uten egenkapital. Men du må ha sikkerhet. Kontakt oss for tips om hva du bør tenke på når du søker om 100% finansiering.
Hver søknad får en grundig helhetsvurdering, og vi jobber bevisst for å finne løsninger. For oss er det viktigste at du får en trygg økonomi og evner å betjene lånet.
Ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi.

Les mer:

Søk i dag!

Søknadsskjema uten pnr

Informasjon om søker

Har du en medsøker? *

Informasjon om medsøker

Økonomi

Eier du boligen det stilles sikkerhet i?
Samtykke *

Hvem kan søke?

 • Over 18 år
 • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
 • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
  Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

 • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
 • Rente fra 2,95%.
 • Etablering etter sakens omfang.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring