fbpx Skip to content

Forbrukslån

Ring oss:

22 22 44 33

Få bedre kontroll på økonomien! Et forbrukslån kan brukes til å refinansiere dyre smålån eller kredittkortgjeld.

Bolig & Finans hjelper deg med å finne det beste tilbudet og forhandler forbrukslån inntil 500.000 kr.  Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til!

Lån til uforutsette hendelser

Kanskje opplever du at bilen ikke fungerer som den skal? Og etter å ha vært på verksted må du ut med et mye høyre beløp enn forventet.
Eller du har andre små eller store prosjekter på gang? Det er bedre å benytte seg av et forbrukslån med lavere rente enn kredittkort og andre smålån. Da får du færre gebyrer, lavere rente og lenger tid til nedbetaling av lånet. Poenget er at forbrukslånet skal fungere for deg og din økonomi.

Da kan et slikt lån bidra til at du får fullført prosjektet, eller reparert bilen – uten at du må «leve over evne», Vi er opptatt av at du skal kunne klare å betale avdragene dine samtidig som din økonomiske hverdag ikke blir vanskeligere. Se gjerne på Forbrukerrådets tjeneste Finansportalen for å kunne sammenlikne flere forbrukslån, men husk: for å få et skreddersydd tilbud som passer deg og din situasjon må du søke her

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet betyr at banken tar større risiko ved å låne ut penger til deg. Du slipper å stille sikkerhet i egne eiendeler som bolig eller bil. Renten vil derfor være noe høyere enn andre låntyper som for eksempel boliglån. 

Har du et kortsiktig finansieringsbehov og trenger pengene nå, kan det være bedre med forbrukslån enn kredittkort.

Rask saksbehandling

Det er mindre tidkrevende å etablere fordi det stilles ingen krav til sikkerhet i motsetning til lån som tar pant i eiendeler. Etableringskostnadene er gjerne lavere enn kostnader tilknyttet tinglysningsgebyret.

Bolig & Finans har fokus på deg som kunde. Du kan derfor selv endre hvor lang tid du trenger på å nedbetale lånet, underveis i låneperioden. Samtidig kan du velge om du ønsker å betale tilbake hele eller deler av forbrukslånet uten ekstra kostnader.

Vi har enkle og nettbaserte søknadsprosesser. Du får svar med en gang. Send oss din lånesøknad i dag, Vi hjelper deg med å få det beste lånetilbudet! Signer kontrakten enkelt med Bank ID. Vi ordner alt det praktiske rundt overføringen av lånet!

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 20 år.
  • Fast inntekt over 130.000 kr.
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger, inkasso eller være på gjeldsordning.
  • Selvstendig næringsdrivende må ha vært registrert i Brønnøysund i minst 2 år.

Om lånet

  • Du kan låne fra 5.000 kr. til 500.000 kr.
  • Rente fra 7,90%.
  • Å søke forbrukslån via Bolig & Finans AS er uforpliktende og gratis.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi.

Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring