Håndverkerkontrakt

Ring oss

22 22 44 33

Skal du ha arbeider utført i huset eller leiligheten kan det være lønnsomt å inngå en skriftlig avtale med håndverkeren. Dette sørger for at det er klare, tydelige føringer på hva som er avtalt. Man unngår misforståelser og kan forhindre eventuelle konflikter knyttet til oppdraget. Samtidig vil det være en ekstra sikkerhet for deg som forbruker og for håndverkeren at alt er skrevet ned skulle det dukke opp uenigheter underveis. De aller fleste håndverkere og håndverkerselskap setter pris på en slik avklaring på forhånd. Det er fordyrende for alle parter med uenigheter og konflikt.

Her finner du en mal for en slik håndverkerkontrakt utarbeidet med hjemmel blant annet i håndverkertjenesteloven.

Utover denne kontrakten er det viktig med en tydelig og omfattende beskrivelse av oppdraget i sin helhet. Det kan være en god investering å bruke tid på dette. Sørg for at den er skriftlig og at håndverkeren har forstått hva du faktisk ønsker. Det er det viktigste dokumentet i forbindelse med denne avtalen. Dette bør legges ved kontrakten for referansens skyld. Det samme gjelder tilbudet fra håndverkeren som bør være basert på den nevnte beskrivelsen. Disse to vedleggene bør være hovedgrunnlaget for avtalen.

Dersom du skal utføre større arbeider som for eksempel totalrenovering eller oppføring av nybygg er det behov for en mer omfattende avtale. Da kan vi anbefale Standard Norge sin kontrakt som oppfyller flere krav.

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring