Slik sletter du betalingsanmerkninger og inkasso

Ring oss

22 22 44 33

For dyre forbrukslån

Stadig flere banker tilbyr refinansiering av dyre forbrukslån og kredittkortgjeld til kunder som ikke kan få hjelp i sin egen bank. Refinansiering er et viktig første steg på veien til å rydde opp i en rotete økonomi. Det vil derimot ikke sikre deg fra å havne i en slik situasjon igjen. Det langsiktige målet ditt er en stabil økonomi og det krever en endring i dine holdninger. Du må ta tak i økonomien din. Vi har lang fartstid i bransjen og har sett og hørt mye. Vi forstår at «nesten» alle havner i en vanskelig situasjon i livet på et eller annet tidspunkt. Som nevnt er refinansiering bare det første steget. Hvis du fortsetter å leve over evne vil du være tilbake i samme situasjon før eller siden. I tillegg til refinansiering, må du ta noen tøffe valg. Trenger du den jakken eller ferien? Det er kanskje rom i økonomien for å kjøpe jakken eller ferien, men husk at dette er et veldig dyrt lån. Det langsiktige målet bør vel dessuten være å gå tilbake til å være kunde hos din daglige bank?

Vi hjelper deg med forbrukslån

Vi i Bolig & Finans har siden 2013 hjulpet våre kunder med privatøkonomien og vi registrerer at flere og flere der ute henvender seg til oss for slike tjenester. For at vi skal kunne hjelpe dere, er det ett krav fra bankene at dere kan stille opp med sikkerhet i bolig og har betjeningsevne. Boligen kan være noen andres, så fremt de er villige til å hjelpe deg/dere. Det kortsiktige målet vårt er å hjelpe dere med å rydde opp i økonomien. Det langsiktige målet er at dere skal kunne refinansiere lånet deres i en ordinær bank. Først da opplever vi at vi har gjort en god jobb.

Vi tar oss tid til å hjelpe enhver kunde.

 • Vi er opptatt av å bygge en gjensidig forståelse mellom oss og deg som kunde.
 • Vi dømmer ikke når vi setter oss inn i økonomien din.
 • Vi setter realistiske og smarte mål og planer for økonomien din.
 • Vi går i dialog med banken og forsøker å finne de beste løsningene for din situasjon.
 • Når vi har gjennom din lånesøknad, gir vi deg råd for hvordan du skal ta tak i økonomien din og unngå en reprise.
 • Når vi har hjulpet deg med å rydde opp i økonomien forsøker vi å flytte deg tilbake til en vanlig bank.

Vi opplever fra tid til annen at kunder kommer til oss og skammer seg for å snakke om sin situasjon. Det har vi full forståelse for. Det er også årsaken til at vi har en så tett oppfølging av våre kunder. Med vår lange fartstid i bransjen, vet vi hva som skal til for å hjelpe. Våre kunder skal tilbake til en vanlig bank så fort som mulig. Akkurat dette gjør oss til en spesiell agent og skiller oss fra de andre på markedet.

Les også:

Refinansiering
Økonomiske (u)vaner
3 grunner til å refinansiere dine lån

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

 • Over 18 år
 • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
 • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
  Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

 • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
 • Rente fra 2,95%.
 • Etablering etter sakens omfang.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring