fbpx Skip to content
Bolig & Finans

Vi finner banken som gir deg det beste lånet

Bolig & Finans dekker hele landet og er en uavhengig formidler av lån.

Vi tar prosessen med å søke lånetilbud for deg. Du får en fast rådgiver som kommuniserer med et nettverk av banker og samarbeidspartnere. 

Fornøyde lånekunder er vårt mål!

Hvorfor velge  Bolig & Finans som lånerådgiver?

Lang erfaring og godt nettverk

Bolig & Finans har et nettverk av banker og låneinstitusjoner som vi har avtale med. Våre finansrådgivere hjelper deg med dokumentasjon og kontakter bankene for deg.

Inkasso eller vært uheldig?

Man kan komme i en situasjon der bankene sier nei på tross av at du som potensiell kunde er en trygg betaler. Vi finner de positive argumentene du selv eller banken ikke har fokusert på ved tidligere søknad. 

Rask behandling

Lånesøknaden behandles raskt, og kan signeres digitalt. Dette kan være avgjørende når du har funnet drømmeboligen. Vårt slagord er «Vi gjør det enkelt for deg». Vårt mål er den beste låneavtalen for deg!

VI FORHANDLER FOR DEG

Vårt fokus er at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte. Vi hjelper deg med all dokumentasjon, og lånebehandlingen skjer raskere enn om du skal oppsøke alle bankene selv. Tilbudet du får på lån gjennom oss er også helt uforpliktende for deg.

Vi vil ivareta dine interesser og skaffe deg et tilbud som passer deg og dine behov best. Vi vil til enhver tid jobbe for at du som kunde får det beste lånet, uten ekstra kostnader.

Hvor mye vil du låne?

Veiledende kostnad for lån. Ta kontakt ved evt. spørsmål.

1
1
Månedskostnad NOK

* Priseksempel: Låner du 2 millioner med nominell rente på 2,15 % vil du få en effektiv rente på 2,21 %. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 2 597 160 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan variere basert på en individuell vurdering av din søknad.