Inkassolån

Ring oss

22 22 44 33

Trenger du hjelp til gjeld og forbrukslån? Har du fått inkasso?

​Sliter du med økonomiske utfordringer og trenger hjelp til gjeld og inkasso? Løsningen kan være inkassolån. Bolig & Finans hjelper deg uansett om du har økonomiske utfordringer eller en trang økonomi. Uavhengig av om du har betalingsanmerkninger.

En ny start!

Du får en grundig analyse av økonomien din, og en utarbeidet plan for en bedre økonomisk fremtid. Bolig og Finans forenkler den økonomiske hverdagen din. Endelig en ting mindre å tenke på i en krevende hverdag. Hos oss får du personlig oppfølging av erfarende saksbehandlere og vi følger deg gjennom hele låneprosessen og tilpasser lånet etter din situasjon og betalingsevne. Målet er å unngå mer inkasso. Du får rett og slett et lån du har råd til. Innkassolån kan sammenstilles med omstartslån.

Det er ikke nødvendig med fast ansettelse i jobb for å søke lån hos oss. Vi forstår at arbeidsmarkedet er i endring og at det stadig dukker opp nye muligheter. Det viktigste er at du kan betjene lånet ditt.

Det er tøft å slite med inkasso. Særlig hvis du ender opp med å få betalingsanmerkninger. Det er en vanskelig situasjon å befinne seg i, men det finnes faktisk alternativer for at du skal kunne få en bedre økonomi.

Et inkassolån kan fungere som refinansiering. Du får fjernet alle inkassosaker, eventuelle smålån og andre regninger. Du får en ny start, med nye muligheter. Ett lån er mye enklere. 

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Dersom du har mulighet til å bake inn nye eller gamle lån i boliglånet, vil det gi deg bedre oversikt og lavere månedsbetalinger.

Fordeler med å låne med sikkerhet i bolig:

 • Hvilken type boliglån som passer meg og min situasjon best?
 • Hvor mye kan jeg låne, og hva vil lånet koste meg?
 • Hvordan søker jeg om lån og finansieringsbevis?

Boligen din kan være verdt mer enn hva du har i boliglån. Du kan derfor bruke friverdien til å samle din kredittkortgjeld, forbrukslån og andre smålån i ett.

Hos Bolig & Finans kan du refinansiere med sikkerhet i din bolig. Alt du trenger å forholde deg til er ett lån. Du får også lavere rente og bedre lånevilkår enn du ville fått ved usikret gjeld. Endelig får du bedre oversikt over økonomien din.

Du får det beste tilbudet om inkassolån som passer din situasjon fra bankene vi samarbeider med. Vårt mål er at du skal kunne unngå å oppleve tvangssalg, betalingsanmerkning, gjeld eller inkasso.

Slik sletter du en betalingsanmerkning

Betalingsanmerkninger skal slettes umiddelbart etter kravet er gjort opp. Dette kan selvfølgelig ta noen dager da det er ulike instanser og selskaper som skal ha oppdatert informasjon.

Dette er egentlig ingen stor utfordring. Bankene gir deg lån med betalingsanmerkning, derfor er det smartere å søke hjelp hos en rådgiver som kan se på flere banktilbud. Din rådgiver hjelper deg med å finne gode løsninger tilpasset akkurat deg og din situasjon.

Vi tar utgangspunkt i din fremtidige inntekt. Kan du vise til sikkerhet i din bolig og har en midlertidig ansettelse, løser vi resten sammen. Kontakt oss for et møte i dag!

Les mer:

Søk i dag!

Søknadsskjema uten pnr

Informasjon om søker

Har du en medsøker? *

Informasjon om medsøker

Økonomi

Eier du boligen det stilles sikkerhet i?
Samtykke *

Hvem kan søke?

 • Over 18 år
 • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
 • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
  Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

 • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
 • Rente fra 2,95%.
 • Etablering etter sakens omfang.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring