fbpx Skip to content

Inkassolån

​Sliter du med økonomiske utfordringer og trenger hjelp til gjeld og inkasso? Løsningen kan være inkassolån. Bolig & Finans hjelper deg uansett om du har økonomiske utfordringer eller en trang økonomi. Uavhengig av om du har betalingsanmerkninger.

lånekalkulator

Veiledende kostnad for lån. Ta kontakt ved evt. spørsmål.

1
1
Månedskostnad NOK

*Priseksempel: Låner du 2 millioner med nominell rente på 6,79 % med nedbetalingstid på 25 år vil dette utgjøre totalt 3.895.969. Rentekostnad med etablering på 1.895.969. Ditt endelige månedsbeløp kan variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Trenger du hjelp til gjeld og forbrukslån? Refinansier med inkassolån.

Du får en grundig analyse av økonomien din, og en utarbeidet plan for en bedre økonomisk fremtid. Bolig og Finans forenkler den økonomiske hverdagen din. Endelig en ting mindre å tenke på i en krevende hverdag. Hos oss får du personlig oppfølging av erfarende saksbehandlere og vi følger deg gjennom hele låneprosessen og tilpasser lånet etter din situasjon og betalingsevne. Du får rett og slett et lån du har råd til.

Det er ikke nødvendig med fast ansettelse i jobb for å søke lån hos oss. Vi forstår at arbeidsmarkedet er i endring og at det stadig dukker opp nye muligheter. Det viktigste er at du kan betjene lånet ditt.

Å sitte med inkassosaker er vanskelig, særlig når du ender opp med å få anmerkninger og etter hvert blir det en vanskelig situasjon. Men, det finnes faktisk alternativer for at du skal kunne få en bedre økonomi.

Et inkassolån kan fungere som refinansiering. Du får fjernet alle inkassosaker, eventuelle smålån og andre regninger. Du får en ny start, med nye muligheter. Ett lån er mye enklere. 

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Dersom du har mulighet til å bake inn nye eller gamle lån i boliglånet, vil det gi deg bedre oversikt og lavere månedsbetalinger.

Fordeler med å låne med sikkerhet i bolig:

 • Du får ett lån
 • Lavere månedsbetalinger
 • Lav rente, sammenliknet med forbrukslån og kredittkortgjeld.

Boligen din kan være verdt mer enn hva du har i boliglån. Du kan derfor bruke friverdien til å samle din kredittkortgjeld, forbrukslån og andre smålån i ett.

Hos Bolig & Finans kan du refinansiere med sikkerhet i din bolig. Alt du trenger å forholde deg til er ett lån. Du får også lavere rente og bedre lånevilkår enn du ville fått ved usikret gjeld. Endelig får du bedre oversikt over økonomien din.

Du får det beste tilbudet som passer din situasjon fra bankene vi samarbeider med. Vårt mål er at du skal kunne unngå å oppleve tvangssalg, betalingsanmerkning, gjeld eller inkasso.

Slik sletter du en betalingsanmerkning

Dette er egentlig ingen stor utfordring. Bankene gir deg lån med betalingsanmerkning, derfor er det smartere å søke hjelp hos en rådgiver som kan se på flere banktilbud. Din rådgiver hjelper deg med å finne gode løsninger tilpasset akkurat deg og din situasjon.

Vi tar utgangspunkt i din fremtidige inntekt. Kan du vise til sikkerhet i din bolig og har en midlertidig ansettelse, løser vi resten sammen. Kontakt oss for et møte i dag!

Hvem kan søke?

 • Du må være over 18 år.
 • Må ha sikkerhet i eiendom, maks belåning er 85%
 • Inntekt; pensjonist, selvstendig næringsdrivende, AAP eller midlertidig ansettelse.
 • Samlet lån kan ikke overstige 5 ganger samlet brutto-årsinntekt.

Om lånet

 • Lånebeløp: 200.000 ,- og oppover.
 • Nedbetalingstid: opp til 30 år.
 • Rente fra 4,25%
 • Bankens etableringsgebyr fra 2%. Minste etableringsgebyr fra 15.000,-

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg med rådgivning og gjennomgang av din økonomi.

Eller kanskje du først er interessert i å lese vår fullmakt og samtykkeerklæring?