Kontakt oss

Ring oss

22 22 44 33

Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

Kontakt oss i dag og Bolig & Finans søker lån hos bankene for deg.
Vi sammenligner lånevilkår, forsikringer og betingelser. Slik får du tilbud om de beste løsningene. Vårt mål er at både kunde og bank skal være fornøyd med resultatet.

Hvorfor benytte Bolig & Finans?

Som finansagent har vi spesialisert oss på å hjelpe privatpersoner med deres økonomi. Dette er kunder som ikke ønsker å gå fra «bank til bank» med finansiering og lånesøknader. Vi går runden for deg

Fornøyde kunder er vårt mål. Derfor fokuserer vi 100% på personlig service og oppfølging!

I kraft av rollen vår som finansagent tar vi aldri betalt av våre kunder. Vi tilbyr en gratis tjeneste for våre kunder og får betalt fra de ulike bankene vi samarbeider med. Dette er en trygghet for deg som kunde og sikrer at du ikke blir dobbelt belastet.

Dersom du har behov for lån anbefaler vi å fylle ut kontaktskjema på denne siden eller på lånesidene våre.

Dersom du søker om refinansiering eller andre lån gjennom Bolig & Finans innhenter vi tilbud fra flere banker. Vi sammenligner bankene for å gi deg det beste tilbudet. Forbrukerrådets nettsider har også en tjeneste som kan gi en fin oversikt på ulike finansielle tjenester og forsikringer. Se Finansportalen her.

Du finner alltid en oppdatert oversikt over banker vi samarbeider med her.

Dersom du ønsker mer informasjon om privatøkonomi generelt anbefaler vi å følge vår fagblogg. Her publiserer vi regelmessig ny og nyttig informasjon til hjelp i den økonomiske hverdagen.

Kontakt oss

Enkel kontakt

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Kontakt oss

Adresse

Karoline Kristiansens vei 7
0661, Oslo

Telefon

(+47)  22 22 44 33

E-post

kontakt@bolig-finans.no

Åpningstider

MAN-FRE: 09:00 – 17:00

Følg oss