fbpx Skip to content

Våre lån

Ring oss:

22 22 44 33

Bolig Finans hjelper deg til en enklere hverdag

Enten du trenger lån til refinansiering eller har fått uforutsette utgifter du trenger hjelp til å dekke kan vi hjelpe!  Vi har lang erfaring i lånemarkedet og et nettverk banker vi samarbeider med for å sikre deg lån med gode betingelser!

Boligkjøp er blant våre største investeringer i livet, og vi hjelper deg med å realisere boligdrømmen helt til du får nøkkelen.  Les mer!

Du kan faktisk få lån selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. Vi hjelper deg med å rydde opp i dette.  Les mer!

Det er mange muligheter for å refinansiere med sikkerhet i bolig. I dag handler det om å finne refinansieringen som egner seg for din økonomi og livssituasjon. Les mer!

Et omstartslån er et lån med sikkerhet i bolig som lar deg begynne med blanke ark når du har havnet i økonomisk uføre. Les mer!

Vil du pusse opp din nye bolig eller pusse opp før du selger din bolig? Uansett formålet med oppussingen, kan vi hjelpe deg med oppussingslån til alle prosjekter. Les mer!

Et tvangssalg av boligen kan oppstå dersom du ikke har betalt renter eller avdrag på boliglån som er pantesikret i huset. Les mer!

Forbrukslån kan være en god løsning hvis du trenger ekstra penger. Vi tilbyr forbrukslån, og du bestemmer selv hva pengene brukes til .  Les mer!

Søk lån idag!

Vi hjelper deg med lånesøknaden og finner de beste tilbudene til deg. Helt uforpliktende!

Søk lån

Søknadsskjema uten pnr
1000000kr
50000kr15000000kr
Lånebeløp

Informasjon om søker

Har du en medsøker? *

Informasjon om medsøker

Økonomi

Eier du boligen det stilles sikkerhet i?

Samtykke

Hvem kan søke?

  • Over 18 år.
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring