Refinansiering

Ring oss

22 22 44 33

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Å refinansiere med sikkerhet i bolig betyr i korte trekk at du setter boligen i pant hos banken for å få innvilget søknaden om lånet. Det svært få er klar over er fordelene du får ved å pantsette boligen hos banken. Når banken tar mindre risiko vil du som kunde få lavere renter. I dagens marked kan renteforskjellene utgjøre en stor differanse for deg.
Vi i Bolig & Finans har som formål å hjelpe deg som ønsker refinansiering med sikkerhet i bolig. Det er mange muligheter for å refinansiere med sikkerhet i bolig, men ikke alle tilbudene er like gunstige. I dag handler det om å finne refinansieringen som egner seg for din økonomi og livssituasjon, ikke hva som erfaringsmessig er best, slik mange tror.

Det er viktig at man finner rett lånetilbud for om du først skal velge refinansiering bør det gjøres et klokt valg basert på faglig begrunnelse, og ikke basert på følelser slik det ofte blir gjort i dag.

Refinansiering med sikkerhet har flere fordeler

Ønsker du mer romslig økonomi, er det alltid smart å samle dyre lån. Refinansiering med sikkerhet gir deg blant annet fordeler i form av bedre økonomisk oversikt. Kan du samle fem kredittlån i ett refinansierings lån, har du plutselig bare én utgift å fokusere på. Andre fordeler er lavere rente, samt færre avgifter og månedlige gebyrer. Du kan også få lengre nedbetalingstid, og dermed oppnå lavere utgifter hver måned. Som en konsekvens av dette kan du også få bedre kredittverdighet og oppnå bedre vilkår på fremtidige lån.

Kriterier for å få et lån med sikkerhet

 • Du må eie en bolig.
 • Du må ha betalingsevne.
 • Hvis du er gift og pantsetter fellesboligen, må ektefellen/din registrerte partner gi samtykke til at du tar opp lånet i boligen der dere begge bor.

Søk refinansiering i dag!

Hos oss i Bolig & Finans utformer vi en søknad for å få de beste tilbudene for deg. Vi innhenter all relevant dokumentasjon for å presentere saken din på best mulig måte overfor våre samarbeidspartnere. Vi setter oss godt inn i din livssituasjon og økonomi før vi innhenter tilbudene med refinansiering. Nettopp for å finne tilbudene som egner seg best for nettopp deg.

Vi anbefaler deg å fylle ut vår enkle og uforpliktende søknad som er til høyre om du bruker PC-skjerm/nettbrett eller lenger nede om du er på mobil, for å sette i gang prosessen. Deretter begynner vårt arbeid i å finne det beste lånet for deg!

Les mer:

Søk i dag!

Søknadsskjema uten pnr

Informasjon om søker

Har du en medsøker? *

Informasjon om medsøker

Økonomi

Eier du boligen det stilles sikkerhet i?
Samtykke *

Hvem kan søke?

 • Over 18 år
 • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
 • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
  Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

 • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
 • Rente fra 2,95%.
 • Etablering etter sakens omfang.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring