Nyttig informasjon og dokumenter

Ring oss

22 22 44 33

Vi i Bolig & Finans er her for å hjelpe deg med din personlige økonomi. Det er mange aspekter knyttet til personlig økonomi som det kan være greit å la andre med ekspertise ta seg av. Utarbeidelse av kontrakter for eksempel. Her har vi samlet noen lenker med nyttig informasjon og dokumenter til hjelp i den økonomiske hverdagen. Disse koster ingenting og krever ingen registrering.

Mer nyttig informasjon

Her vil du finne informasjon om mange dokumenter som kan vise seg nødvendige i en hver privatøkonomi. Vi har valgt å dele maler og kunnskap gratis. Dette gjør vi fordi vi brenner for faget. Vi ønsker å øke kunnskapsnivået rundt personlig økonomi generelt. Følg gjerne vår fagblogg for oppdaterte innlegg om privatøkonomi og annet relevant materiale. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi har også satt sammen en “ordliste” hvor du kan finne informasjon om ord og uttrykk knyttet til økonomi. Kommer du over noe du ikke forstår i kommunikasjonen med banken din eller lignende? Sjekk her! Det kan være nyttig å vite mer om disse begrepene for å unngå misforståelser eller fallgruver.

Dersom det er noen lover og regler du er usikker på kan det være greit å snakke med noen som har kompetanse i feltet. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan sette opp et gratis og uforpliktende møte – enten fysisk eller per telefon. Vi hjelper deg mer enn gjerne. Ingen situasjon er lik den neste. Alle har ulike utfordringer, men våre rådgivere har kompetanse og erfaring og kan hjelpe med å finne løsninger.
Dersom det er maler på kontrakter du ikke finner her må du gjerne tipse oss om dette. Alternativt kan du sjekke Forbrukerrådets sider. Her ligger det mange ulike nyttige maler.

Les også:
Fagblogg
Ordliste

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring