Ofte stilte spørsmål

Ring oss:

22 22 44 33

Bolig & Finans AS

Bolig Finans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne beste finansielle løsningen, for din økonomi, om det er boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig eller inkassolån. 
Kontakt oss i dag, så skal vi se om vi finner løsning.

Bolig & Finans AS ble stiftet i 2013, og hadde fokus på boliglån. Vi har siden da jobbet kontinuerlig med utvikling av vårt produkt.

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende.

Ja, alle over 18 år som har inntekt kan søke lån. Se forskjellige låneprodukter for å se om du kan søke lån.

Ja, Bolig & Finans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Bolig & Finans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Bolig & Finans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Boliglån

Ja det er mulig, flere av bankene vi samarbeider med er fleksible, og krever ikke at du har fast ansettelse. Det er mange vikarer, selvstendig næringsdrivende, deltid og lignende som har en god betalingsevne. Vi analyserer søknaden din grundig når du kontakter oss slik at det blir en god søknad.

Vi følger finanstilsynet sitt regelverk som er tydelig og gyldig for alle. Det er en fast regel som sier at forbrukerens samlede lån skal ikke overstige fem ganger brutto års inntaket.

Det betyr at hvis du tjener 500.000 kr i året, vil maksimalt lån kunne være 5 x 500.000 kr = 2,5 millioner kroner.

Kravet er følgende:

For kjøp av primærbolig i hele landet er 15%

For kjøp av sekundærbolig i Oslo er 40% og resten av landet er 25%.


Det er også mulig å legge sikkerhet i annen eiendom.
Kontakt en av våre dyktige rådgivere.

Ja, du kan søke sammen med andre og den personen blir medsøker i lånet. Det er også veldig viktig at dere er klare over alle vilkår som inngår i lånebetingelser, men om du er usikker så kan du ta kontakt med våre rådgivere så får du den rette veiledning før du sender søknaden.

Finansieringsbeviser viser hvor mye banken vil gi deg i lån, slik at du er klar til budrunden. Bolig & Finans AS godkjenner finanseringsbeviset og utdeler til deg som kunde. Finansieringsbeviset er gyldig i 30 dager og kan fornyes etter avtale.

Det kan du så lenge du kan stille med sikkerhet i eiendom.

Etter at Bolig & Finans har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Bolig & Finans AS tilbyr låneforbinding og det koster ikke deg å søke lån og motta lånetilbud av oss.

Alle lånetilbud vi formidler er gratis og du velger selv om du ønsker å benytte av det.

Ja, Bolig & Finans kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning. Kan jeg søke boliglån når jeg har betalingsanmerkninger? For å innvilge boligsøknaden din,  du først refinansiere den gjelden du allerede har fra før, dette kan Bolig & Finans hjelpe deg med via å søke her.

Godkjent lånesøknad er gyldig i 30 dager.

Løsningsorientert lån / Inkassolån

Løsningsorientert er lån for personer som ikke har «den normale arbeidssituasjonen».
Bolig & Finans AS ser på hver enkel sak, og forstår kundens behov. Vi prøver å skreddersy låneprodukt etter ditt behov.

Det er ikke et krav at du må være fast ansatt, vi kan skaffe deg lån selv om du er uten fast jobb, pensjonist, selvstendig næringsdrivende, på Arbeids og Avklaringspenger fra NAV, eller er uføretrygdede?

Vi i Bolig & Finans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Bolig & Finans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25%
Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.  

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Nei, det er ikke bindingstid på lånet på de fleste lånetilbudene vi tilbyr, men du har muligheten til å få fast rente, du kan når som helst refinansiere tilbake til din vanlige bank.

Løpetid opptil maks 30 år.

Løpetid er den perioden avtalen gjelder for. Begrepet er spesielt brukt i forbindelse med lån. Løpetid blir også kalt nedbetalingstid.

Ja. Alle banker har forskjellig praksis på dette, men vi har banker som godkjenner dette som inntekt.
Banken ser på helheten i søknaden og gir tilsagn deretter.

Bolig & Finans AS tilbyr låneformidling og det koster ikke noe for deg å søke om løsningsorientertlån og motta et lånetilbud gjennom oss. Dette lånet er uforpliktende, og du velger selv om du ønsker å benytte deg tilbudet.

Forbrukslån

Ja, hvis du er over 20 år.
Ikke har betalingsanmerkninger, inkasso eller gjeldsordning. 
Inntekt over 120.000 kr brutto i året.

Selvstendig næringsdrivende må kunne legge frem 3 års næringsoppgave.

Det avhenger av din økonomiske situasjon. Hos oss kan du søke fra 5.000 – 500.0000 kr

Hvor mye vi kan tilby deg bestemmes ut fra en helhetsvurdering. Det er helt uforpliktende å fylle ut en søknad om forbrukslån. Velger du å takke ja til tilbudet, godkjenner og signerer du avtalen i nettbanken

I utgangspunktet er maksimal nedbetaling for forbrukslån 5 år.

Hvis du søker om forbrukslån for å refinansiere annen forbruksgjeld kan du maksimalt velge den nedbetalingstiden du har i annen bank i dag, men ikke mer enn 15 år. Du kan ha kortere enn det du har i dag, men ikke lenger. Har du flere lån som du skal refinansiere samtidig kan du ta utgangspunkt i det med lengst nedbetalingstid.

Å refinansiere forbrukslån er å flytte lån og kreditter fra en bank til en annen. Som regel vil renten være lavere hos den nye banken.

Du får beskjed fra oss hvis vi trenger mer informasjon eller dokumentasjon fra deg.

Bolig & Finans AS tilbyr låneformidling og det koster ikke noe for deg å søke om lån og motta et lånetilbud gjennom oss. Forbrukslån er uforpliktende, og du velger selv om du ønsker å benytte deg tilbudet.

Forbrukslån er ett lån uten sikkerhet, og derfor er renten noe høyere enn boliglån hvor banken har pant i din bolig. Renten er individuell og fra 7,9%

Kontakt oss eller send oss en uforpliktende søknad for å se hvilken rente du får på ditt lån.

Ja, så lenge du oppfyller våre krav kan du sende oss en lånesøknad.

For at bankene skal kunne behandle din lånesøknad så effektivt som mulig anbefaler vi at du har siste næringsoppgave og oppdatert regnskap for inneværende år lett tilgjengelig i søketidspunktet. Husk at disse dokumentene må være godkjent av regnskapsfører eller revisor for å være gyldig.

Ja, dersom du eier bolig har du mulighet til å søke om lån i andre banker der banken tar pant i boligen.

Har du spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med oss på telefon 22224433 eller sende oss en e-post på kontakt@bolig-finans.no.

Godkjent lånesøknad er gyldig i 30 dager.

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 18 år.
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi.

Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring