Økonomiske (u)vaner

Ring oss

22 22 44 33

Det er aldri for sent å endre på de økonomiske (u)vanene dine!

Er du en av de som kaster bort tiden din på alt annet enn ting du bør gjøre? Du er ikke alene. Hvorfor er det slik at vi utsetter det som er viktig og heller skroller opp og ned de samme nettavisene i timevis? Jeg kaller dette økonomiske uvaner. Jeg har lurt på det samme og endelig funnet en løsning som har hjulpet meg: jeg må ta tak i viktige ting med én gang. Hvis jeg gir meg selv tid til å tenke er jeg tilbake på skrollingen før jeg vet ordet av det. Hvis jeg vet at jeg skal gjøre noe viktig, tar jeg tak i det med én gang og da blir det gjort.  
 
En av de viktige tingene folk ofte utsetter å gjøre, er å ta tak i sin privatøkonomi og før du vet ordet av det, har du havnet i et økonomisk uføre. Kast de økonomiske uvanene dine og ta tak. Jeg anbefaler deg derfor å sende en uforpliktende e-post til kontakt@bolig-finans.no og fortelle oss om dine økonomiske problemer, slik at vi kan hjelpe deg med å ta tak i dem og bli kvitt økonomiske uvaner.
Dette vil kun ta deg noen sekunder og vi tar kontakt med deg allerede innen 1 virkedag. Du vil føle deg flere kilo lettere når du har ryddet opp i økonomien din. Ikke utsett lettelsen! Etter 8 år i denne bransjen er det ikke mange ting vi ikke klarer å finne en løsning på.  
 
Husk å fylle inn din kontaktinformasjon.  

Kriterier for å få lån:

 • Du må stille med sikkerhet i bolig.   
 • Du må ha betalingsevne. 

Eier du ikke bolig? Kan foreldre, søsken eller venner hjelpe til? 
Jobber du ikke? Kan være dagpenger, AAP, uførepensjonist eller noe annet.  
Få oversikt over gjelden din i Gjeldesregisteret.

Les også:

Refinansiering
Det koster ingenting!
Holdninger må endres!

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

 • Over 18 år
 • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
 • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
  Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

 • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
 • Rente fra 2,95%.
 • Etablering etter sakens omfang.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring