fbpx Skip to content

Samarbeidspartnere

Ring oss:

22 22 44 33

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med ulike rekke banker. Her kan du bli kjent med de bankene vi jobber med.

Bluestep tilbyr boliglån, refinansiering med sikkerhet i bolig, og sparing til gunstige betingelser. Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og sparere til en bedre økonomi.

MyBank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig.

Bank2 ASA er en nisjebank som ble etablert i 2005, og har spesialisert seg på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendig næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker.

Instabank ble etablert som en heldigital bank høsten 2016, og vi fikk raskt en sterk posisjon i det nordiske markedet. Vår ekspertise på betalingsteknologi og salgsfinansiering, ofte kalt paytech, har vært sentral for vår utvikling.

Vi i Balansebank er spesialister på refinansiering og omstartslån. Vi er en del av Sandnes Sparebank. 

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 18 år.
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring