Omstartslån

Ring oss

22 22 44 33

Omstartslån – vi hjelper deg

Et omstartslån er et lån som lar deg begynne med blanke ark når du har havnet i økonomisk uføre. Omstartslånet tar sikkerhet i bolig og brukes for å betale gjeld og andre utestående pengekrav, som betalingsanmerkninger og inkassovarsler. Dårlig historikk er ikke en hindring for å få innvilget et omstartslån. Banken er først og fremst opptatt av at du har betalingsevne og kan stille med sikkerhet i bolig. Vi i Bolig & Finans kan med vår ekspertise hjelpe deg med å få et omstartslån slik at du kommer deg ut av ditt økonomiske utføre. La oss hjelpe deg med å endre på dine økonomiske uvaner og begynne med blanke ark.

Bli kvitt dyre lån ved å refinansiere alt til et nytt omstartslån

Et omstartslån skiller seg fra andre former for refinansiering fordi banken ved et omstartslån fokuserer mer på fremtiden enn fortiden din. Som nevnt er banken hovedsakelig opptatt av at du kan betjene lånet. Alle kan av ulike årsaker havne i økonomisk uføre, men til tross for at du har en midlertidig inntekt, betalingsanmerkninger, inkassovarsler og annen gjeld, fortjener du fortsatt en ny sjanse. Og den gode nyheten er at det finnes løsninger, blant annet i et omstartslån.

Våre rådgivere møter mennesker som har havnet i økonomisk uføre hver eneste dag. Altså har vi lang og bred erfaring på feltet personlig økonomi og kan hjelpe deg med å få den på rett kjøl. Når du har en vannlekkasje, ringer du rørleggeren og ikke elektrikeren. Det samme gjelder din personlige økonomi. Når du havner i et økonomisk uføre kontakter du spesialister på personlig økonomi. Vi er spesialister og vårt lag vil skreddersy en plan for deg og din situasjon.

Hvorfor omstartslån?

Fordelen med et omstartslån sammenlignet med andre typer lån, er kravet om å stille med sikkerhet i bolig. Dette kravet tillater banken å gi deg en lavere rente og lengre nedbetalingstid. Det vil i sin tur gi deg bedre likviditet og lettere på stresset i situasjonen din.

Begynn med blanke ark og ta det første steget ved å fylle ut vår lånesøknad, slik at en av våre dyktige rådgivere kan komme i kontakt med deg. Husk at vi ønsker å hjelpe deg som har fått nei fra din bank. Ikke la det komme i veien for å ta kontakt.

Før du søker bør du få en komplett oversikt over gjelden din. Det kan du selv finne i Gjeldsregisteret ved å logge inn med BankID.

Les mer:

Søk i dag!

Søknadsskjema uten pnr

Informasjon om søker

Har du en medsøker? *

Informasjon om medsøker

Økonomi

Eier du boligen det stilles sikkerhet i?
Samtykke *

Hvem kan søke?

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring