Privatbudsjett

Ring oss

22 22 44 33

For å få kontroll på egen økonomi er det nyttig å sette opp et privatbudsjett. Her legger du inn alt du har av inntekter per måned og alle utgifter. Vær så nøyaktig som mulig og legg inn ALT. Da får du en god oversikt over hva du sitter igjen med på slutten av hver måned til sparing eller nedbetaling av gjeld. Med en slik oversikt er det også mye lettere finne de utgiftene man kan kutte ut og samtidig se hvor mye det er å spare på å redusere unødvendig forbruk.

Malen her er utarbeidet slik at det bare er å legge inn det du vet kommer i de grå og hvite feltene, mens utregningen gjøres for deg og vil vises i de røde og blå feltene. Du kan justere bredde og formatering som du ønsker.

Bruk denne malen på privatbudsjett aktivt i din hverdag. Den vil være verdifull hjelp på veien til din drømmebolig eller økonomisk uavhengighet. Det viktigste er å få en oversikt. Da kan man begynne å planlegge og sette inn tiltak der det trengs. Dersom du har ønske om å lese mer om privatbudsjett kan du se noen nyttige sider hos NAV her. Det kan være god hjelp på veien til å få kontroll over egen gjeld og egen økonomi.

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låneeksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring