Refinansier dine lån og smålån før du mister grepet!

Ring oss

22 22 44 33

Refinansiering

Nordmenns forbruk er høyere enn noensinne. Flere tenker ikke på risikoen ved å ta opp flere forbrukslån og ender kanskje opp med å ikke klare å nedbetale lånet. Men med små grep kan du refinansiere i boliglånet og få mindre renter slik at du over tid blir gjeldsfri!

Nordmenn låner mer enn de klarer å betale ned

Nordmenns forbruksgjeld har økt til 117 milliarder kroner. Den totale gjeldskostnaden har nådd et nytt nivå og er høyere enn noen gang. Flere husholdninger er sårbare for renteøkning og mange klarer ikke å betle ned gjelden sin. – Det er en stor risiko å ta opp forbrukslån som har mye høyere rente enn for eksempel boliglån, forteller Khurram Ali i Bolig og Finans. 

Refinansier dine smålån og kreditt

Har du uåpnede gjeldsbrev i postkassen, kanskje ligger de i bunker på kjøkkenbenken? Eller er de stappet inn i en skuff i håp om at de skal bli borte? Uansett hvor du har gjemt dem bort for å ikke tenke på hvordan du skal nedbetale gjelden, vil de ikke forsvinne. Det er på tide å rydde opp i rotet, for hva skal du gjøre om du aldri klarer å betale mer enn den økende renta?

Hos Bolig og Finans får du muligheten til å rydde opp i gammel gjeld ved å refinansiere i boliglånet. Hvis du har mulighet til å stille med sikkerhet i bolig, kan du lettere få hjelp. Og husk det trenger ikke å være din egen bolig, det kan være dine foreldres bolig, dine søsken eller kanskje dine venner kan hjelpe deg? – Vi i Bolig og Finans finner løsninger for deg så lenge du har betalingsevne og sikkerhet i bolig, garanterer Khurram Ali. 
Bolig og Finans samarbeider med mange forskjellige banker og har lang erfaring med tilsvarende kunder, kontakt oss for en gratis veiledningstime! 

Her kan du lese hvordan du kan slette dine betalingsanmerkninger og inkasso.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned gjelden du har hos andre kreditorer eller banker. Med andre ord, du flytter på gjelden din. 

Det er ikke et enkelt valg å ta opp ett nytt lån når du har mye gjeld fra før. Men refinansiering kan faktisk være svært gunstig for deg som har gjeld. Refinansiering gir deg bedre vilkår og lavere effektiv rente. – Vår målsetning er at du skal få bedre likviditet og en ny økonomisk start, forteller Khurram Ali. 

Bankene får renter på et høyere lånebeløp og kan derfor gi deg en bedre rente. Du blir ikke gjeldfri ved refinansiering, men du slipper flere gebyrer og mange lån å forholde deg til. Samtidig får du en lavere rente og bedre oversikt over lånet ditt.

Hvorfor er det smart å refinansiere?

Om du har havnet i en situasjon der gjelden din begynner å bli vanskelig å betale, eller du har fått inkassokrav, er veien kort før du pådrar deg betalingsanmerkninger. Når du refinansierer kommer du deg ut av en slik knipe, før det blir for alvorlig. 
Refinansieringslånet har lavere renter enn eksisterende kredittkort- og andre smålån. I tillegg forholder du deg bare til ett lån! Det vil gi deg mindre gebyrer, færre regninger og lavere skuldre. 

Mange lån gjør at du lett kan miste oversikten over fakturaene. Du mister kontroll over hva du skylder og hvilke lån du burde betale først. Det er vanskelig å åpne brevene som stadig detter ned i postkassen.

Hvordan fungerer refinansiering?

Eneste du trenger å gi, er informasjon om hvor mye du skylder og til hvilke kreditorer. Vi tar oss av det praktiske og betaler til kreditorene for deg. Du får én faktura. Mindre gebyrer og færre regninger. Lånet kan når som helst innfris uten ekstra kostnad. 

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring