Slik sletter du betalingsanmerkninger og inkasso

Ring oss

22 22 44 33

Betalingsanmerkninger og inkasso

Flere tror det er nærmest umulig å komme seg ut av en gjeldskrise når du først har kommet i en. Men da tar de feil, det er faktisk veldig enkelt å få hjelp til å slette betalingsanmerkninger og inkasso. Les hvordan du kan komme deg ut av gjeldskrisen på 1-2-3!

Sliter du med gjeldskrav, inkassolån og betalingsanmerkninger?

Løsningen kan være lån med inkasso og betalingsanmerkninger. Mange unge voksne har problemer og trenger hjelp til å betale ned kostbare forbrukslån, kredittkortgjeld og inkassokrav. I slutten av 2018 hadde nordmenn 21 milliarder kroner i forbrukslån som gikk til inkasso. Det er hele 470.000 forskjellige forbrukslån.

Er du en som har lån og som kjenner en ekkel følelse i magen hver gang postkassen skal åpnes? Åpner du brevene, eller blir de liggende? Visste du at løsningen kan være enkel? Du kan nemlig refinansiere gjelden din.

Søk råd hos en rådgiver og få betalingsanmerkningen slettet!

En rådgivers viktigste rolle er å finne en personlig og skreddersydd løsning som passer til deg og din økonomi. Slik at kunden er i fokus. Derfor gir rådgiverne i Bolig og Finans kundene gratis veiledning.

– Vi tar den ekstra praten for kundene, forteller seniorrådgiver Khurram Ali som har 7 års erfaring med liknende saker. Bolig og Finans strekker seg langt for sine kunder som kommer til dem. – Vi ønsker at de skal kunne klare seg økonomisk. Vi vet hvor forferdelig det kan være å leve med gjeld helt opp til haken, forklarer han.

Les mer hvordan vi kan hjelpe kundene gratis

Du må endre dine vaner. Samle all gjeld og inkasso i ett lån

Det kan være lurt å lage en avtale med kreditorene dersom du opplever at du har gjeld til flere. Deretter bør du sette opp et budsjett som kan vise dine utgifter og inntekter. Klarer du å løse det med en nedbetalingsavtale er mye gjort.

Hvis du har mange små lån, kan det lønne seg å ta opp ett større lån. Da får du dekket alle de små lånene og får kun en kreditor å tenke på, isteden for 10.

Det er mange fordeler med å kun ha ett lån. Låner du med sikkerhet i bolig får du:
• Du får ett lån
• Lavere månedsbetalinger
• Lav rente, sammenliknet med forbrukslån og kredittkortgjeld.

– Bare husk at ingenting vil hjelpe dersom dine vaner og ditt forbruk fortsetter som før. Du må selv også gjøre noe aktivt med dine prioriteringer og valg. Ellers er du i fare for å havne i samme problem igjen og kanskje uten en utvei, advarer Khurram Ali.

Kom deg ut av gjeldskrisen på 1- 2- 3!

Bolig og Finans Rådgiver Khurram Shehzad Ali forteller at han i hovedsak ser på tre premisser når han vurderer lånesaker:

• Lånet kan ikke overstige 85% av boligverdien og låntaker må kunne vise til sikkerhet i eiendom. Unntaket er om søkeren har gode utdannelser og jobber.

• Du må kunne vise til inntekt, men det trenger ikke å være fulltid. Inntekt kan være; pensjon, selvstendig næring, AAP eller midlertidig ansettelse.

• Samlet lån kan ikke overstige 5 ganger samlet brutto-årsinntekt.

Khurram Ali påpeker at de har et samarbeid med én bank som kan tillate at lånet overstiger 85% av boligverdien dersom søkeren, eller søkerne, har gode utdannelser og gode jobber. De må også kunne vise til en svært god forklaring på hvorfor de havnet i inkasso eller gjeldsproblemer.

Det kan være lett å misforstå dette med tilleggssikkerhet. Ikke alle har egenkapital til å kunne ta opp lån. Sikkerhet gjør derfor at man kan garantere for delen av kjøpesummen som egentlig skulle vært dekket av egenkapital.

I 2017 kom nye regler som i teorien går ut på at en ikke kan låne seg til mer gjeld enn det som tilsvarer fem ganger din egen inntekt. For at du ikke skal få mer problemer når Norges Bank øker rentene, kan det være en god idé å kartlegge utgiftene og inntektene dine.

Ta kontakt for gratis veiledning

Kontakt oss

Enkel kontakt

Hvem kan søke?

  • Over 18 år
  • Kan ha variabel inntekt. Det vil si, du kan være midlertidig ansatt, ha kort eller negativ kreditthistorikk, være på arbeidsavklaringspenger (AAP), deltidsansatte, pensjonister, uføretrygd, eller at du har fått nei fra din bank. 
  • Du må ha 15% i egenkapital, eller tilleggssikkerhet i annen bolig.
    Refinansiering opptil 85% av boligens verdi.

Om lånet

  • Lån fra 100.000 – 15.000.000.
  • Rente fra 2,95%.
  • Etablering etter sakens omfang.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Låne eksempel

Låner du 3 millioner med nominell rente på 5,95% vil du få en effektiv rente på 6,29%. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 5 863 186 kr. Ditt endelige månedsbeløp kan derfor variere basert på en individuell vurdering av din søknad.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende møte. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi. 
Les her vår fullmakt og samtykkeerklæring